onsdag 11 april 2012

Agilitytest

Idag har vi köpt Ia ett säkerhetsbälte till bilen. Ska bli spännande att se vad hon tycker om detta. Hon har ju sin bur bak i bagageutrymmet, men ibland kan det utrymmet behövas för annat så då kan ju den lilla flickan fraktas tryggt och säkert inne i bilen. Allt för det lilla hjärtats säkerhet! ;) 
När vi hade gjort denna investering + köpt torkvinda åkte vi upp till Bruks för ett par vändor på agilityplanen. Ia tyckte väl att det var sådär skojigt. Att springa omkring och nosa var mycket mer givande. Sånt blir man ju ganska så frustrerad över. När den selektiva hörseln slår till kan man verkligen hålla sig för skratt... :-) Nåväl, regnet hängde i luften, inga kompisar fanns på plats och varken matten eller hussen var särskilt inspirerade eller för den delen inspirerande... Nja, då kan det kvitta tyckte den lilla fina sötisen med skägg! <3 Allt blir så mycket roligare när man har sina kompisar på plats också. Hoppas på bättre tur nästa träning! 


Jag kollade igenom telefonen idag för att kolla på gamla bilder. Hittade dessa underbara bilder på vår pion. Jag tror det är från förra sommaren eller kanske för två år sedan. Tänk så underbart med sommar, sol och värme. Vi har verkligen något fint och härligt att se fram emot! 



Nu ska jag ta och sammanstråla med familjen. Det blir soffhäng tillsammans med kära maken, lilla Ia och Bygglov! Jag önskar er alla en skön kväll! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar