tisdag 17 april 2012

Hockey, hockey, hockey!

Vare sig man vill eller inte dras man med i den här slutspelscirkusen i hockeyn. Brynäs vs Skellefteå. Hur ska det gå? Heja Brynäs! :)) Hinner och blogga lite ändå! ;)

Idag har jag pratat med båda mina söner på telefon. Saknar dom nåt oerhört. Så jobbigt att inte bo nära varandra, men tack och lov pratar vi ofta med varandra på telefon. Hoppas vi kan ses snart! Men såklart är jag stolt att det går bra för båda två! De har tidigt gått sina egna vägar och det har gått bra för dom båda två. Visst har det varit jobbigt ibland, men så är ju livet. Allt går inte alltid som på räls. Saknar er!!!! <3<3

Tänkte på en sak förut, när jag tittade igenom alla bilder i kameran och i mobilen. Jo, när man fick barn (snart 27 år sedan) så undrade man vad man hade använt kameran till innan barnet föddes. Det blev ju typ bara kort tagna på det lilla barnet i många år framåt. Albumen fylldes av barnbilder. År efter år. Nu, när barnen är vuxna och utflugna för länge sedan så är det den lilla hunden som får agera fotomodell. I kameran och mobilkameran finns BARA bilder på lilla skägget. Nästan uteslutande bilder på lilltjejen! :)) Men är man snygg så är man! Då får man stå ut med att vara med på bild hela tiden! När vi pratar om trollen... här kommer faktiskt en bild på TROLLET! :-p


Johans dotter Sara går i väntans tider, så inom några dagar kan det nog bli så att kameran kommer att innehålla en och annan bild på en liten bebis också. Kille eller tjej det är frågan! Det ska bli så spännande! Hoppas lilla plutt kommer ut snart!!!

Nu är det inte långt kvar till Dvärgschnauzerträffen i Vårgårda. Oj, vad det ska bli skojigt att träffa alla fina skägg med mattar och hussar. Det ska bli väldans skojsigt att få träffa Ias första matte och husse (uppfödare) också! Hoppas detta aprilväder drar sin kos innan dess och vi får världens bästa majväder istället!
Nu ska jag lägga upp benen i soffan och spana in hockeyn!
Ha det bra alla! <3
/H

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar