söndag 22 april 2012

Söndag trötta söndag...

Helgen är snart slut och den har varit lugn och skön. David hade sitt 12 års kalas i fredags. Så trevligt! Han blev så glad och överraskad att få hörlurar av oss. Kul!

Lördag förmiddag hämtade vi vår fina vän Linda och sedan styrde vi mot Vetlanda. Vi svängde först förbi Elgiganten i Eksjö. Vi behöver ny tv till köket, och nu var det dags!!! När vi kommer fram till affären står det på dörren: 30% på allt i hela butiken. Wow! Vi blev så glada! Vi gjorde nästan "high five" så glada blev vi! Vilken tur! När dörrarna sedan öppnades möts vi av en näst intill tom lokal... Butiken ska läggas ner och utförsäljningen har tydligen pågått en tid. Attans! Inte en enda tv fanns kvar. :(( Nästa anhalt blev då Expert i Vetlanda. Men de hade inte den storleken hemma som vi ville ha. Vi kikade på en systemkamera också, är så sugen på en riktigt fin kamera!  Vore kul att ha en bra kamera nu när lilla barnbarnet kommit till världen + att vi ska på skojig dvärgschnauzerträff i maj. Mycket pengar, men kanske, kanske en dag...

Vi har gått lite sköna skogspromenader med Ia. Lyssnat på fåglarnas glada kvitter. Det luktar vår i naturen nu. Allt väcks så sakta till liv igen! Helt underbart! :))
När vi satt en stund och njöt i solen på altanen hörde vi herr och fru trana komma över trädtopparna för att landa på "sin" åker jämte vårt hus. Det är riktigt mäktigt att se dom komma. Stora och skrikiga är dom! Förra året såg jag att de hade en unge också. Hoppas att den klarade sig! Måste vara ett lätt byte för räven bl.a.
Herr och fru Trana. Dålig zoom på kameran kanske,
men de finns där nånstans. ;))

Linda njuter i solen.















Solig promenad i skogen.


Ha det bra alla fina bloggläsare! <3

Fina, fina Ia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar