onsdag 25 april 2012

Regnet det bara öser ner...

Kan väl spontant tycka att det får vara nog nu. Vi har väl fått nog av tråkigt, grått, kallt och allmänt blött väder nu? Jag vet, att det inte går att göra nåt åt, men ändå... man kan väl få önska lite bättre väder och samtidigt få  gnälla lite? ;) (Snart är det sommar och så varmt, så man måste gnälla över det också...)

Har idag fått samtal från Ias veterinär André på Strömsholms djursjukhus. Vi ska fortsätta ge de mediciner som hon redan får + att vi ska ändra lite på maten. Men i stort sätt ska vi fortsätta som vi nu gör. Han tyckte det var bra att hon nu ska få sina tänder genomgångna. Han trodde inte att narkosen skulle bli några problem. HOPPAS!!!!

Upptäckte just att det bara är två veckor kvar till Vårgårdaträffen. Oj, vad tiden går! Vi måste börja träna på att "bära köttbulle"!!! Det kommer att bli en "tävling" i vem av dvärgarna som kan bära en köttbulle längst utan att äta upp den. Kommer inte att bli lätt, och så klumpigt att inte ha börjat träna henne än. Klickern får göra sitt arbete och så får jag tänka ut en lämplig metod. Ojoj. Här är nåt att bita i, bokstavligt talat! ;)

Ia, bia bus!
På lördag får vi äntligen träffa lilla barnbarnet som ska heta Ebba! Så roligt och så mysigt det ska bli! <3 Längtar! :))

Ha en mysig onsdagkväll alla mina fina vänner! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar